Gyakran ismételt kérdések – Kezességvállalás

 • Hogyan kell benyújtanom az igénylést?

  Az előbírálat elindításához szükséges dokumentumok listája megtalálható és letölthető a honlapunkon, a Dokumentumok/ Pályázati biztosíték igénylése menüpontban.

 • Küldhetem emailben?

  Elsősorban elegendő emailben, megfelelően kitöltve, cégszerűen aláírva, szkennelt formában megküldeni az igenyles@capitalhitelhaz.hu email címre.

 • Mit jelent az előbírálat?

  Az igénylés beérkezése után maximum 72 órán belül a megadott email címre kiküldjük az ajánlatot, amely minden adatot tartalmaz a tekintetben, hogy milyen feltételek mellett nyújtunk kezességet. Az előbírálat lényege, hogy megvizsgáljuk, van-e olyan tényező, amely kizárja, hogy kezességet vállaljunk.

 • A bírálat pontosan mit jelent?

  Amennyiben az ajánlat elfogadásra került, és a szükséges dokumentumok is hiánytalanul megérkeztek Társaságunkhoz, megkezdhető a bírálat, amely során a bírálati szempontok figyelembevételével Társaságunk cenzúrabizottsága döntést hoz arról, hogy nyújtunk-e Pénzintézeti Készfizető Kezességvállalást az igénylő részére.

 • Mit jelent a keretszerződés?

  Van lehetőség keretszerződés megkötésére, amely alapján leszerződünk a teljes támogatási összegre, és a támogató szervezet által elvárt nagyságrendben és ütemezésben bocsátjuk a garanciát ügyfelünk rendelkezésére.